Er flettematter riktig valg?

Er flettematter riktig valg?

Når det gjelder "hirakiet" av treningsmatter så ligger flettematter noe sted i midten, men det betyr ikke at ett riktig valg for deg. Det viktigste er å velge riktig tykkelse for kampsporten som skal utøves. 

Alternativet er judo matter eller flexi roll matter, begge disse alternativene koster mellom 800 og 1500 per kvadratmeter. Flettematter ligger på mellom kr 350 og 500, med andre ord er flettematter en mye rimeligere løsning. Samtidig for ett godt egnet kvalitetsprodukt som vil holde i mange år. 

Her har du fire grunner til hvorfor flettematter er så populære. 

#1: Flettematter er det rimeligste valget

Enten du er et velettablert gym eller om du kun skal trene litt hjemme i stua så har Combat Corner noen flettematter for deg.

Om du skal åpne ett nytt kampsportgym så er det ikke alltid budsjettet er like stort, samtidig er det viktig at man ivaretar medlemmenes sikkerhet. Da er flettematter til kampsport et perfekt valg. 

Flettematter i svart og grå svarte og grå flettematter til kampsport Flettematter i svart og grå

Treningsarealet kan vokse i takt med behovet, flettemattene selges per kvadrat, du kan for eksempel starte med 10-15 kvadrat til å begynne med og utvide etterhvert som du får flere medlemmer på klubben. Kvadratmeterløsningen gjør det også veldig enkelt for hjemmetrening, du kan enkelt kjøpe 4 matter å trene selv hjemme i stuen eller i garasjen.  

Flettematter i rød og blå

#2 Perfekt for konkurranser

Flettematter er en perfekt treningsmatte. De fungerer ypperlig til konkurranse. Mattene er tosidig med forskjellig farge på hver side, dette gjør det utrolig enkelt å sette opp forskjellige "ringer" til konkurranse. 

Treningsmattene er også utrolig lette, de kan enkelt fraktes fra og til. Flettematter kan også lagres enkelt og settes sammen igjen raskt etter behov. 

 

#3 Perfekt for hjemmetrening

Flettematter er perfekt for hjemmetrening, når du ønsker å bygge ett lite treningshjørne hjemme så fungerer flettermatter ypperlig.  

Treningsmattene kan enkelt skjæres med en tapetkniv eller brødkniv, på denne måten kan mattene tilpaseses nøyaktig for å passe perfekt i din kjeller, stue eller garasje. Når du er ferdig med treningen kan du (hvis du vil) enkelt fjerne dem og rydde dem vekk, så kan arealet brukes til noe annet. 

Enklere blir det ikke, i tillegg holder flettemater seg godt i opp til 10 år ved lettere hjemmetrening. 

Flettematter til hjemmetrening

#4: Ideel for utetrening

Flettematter er laget av EVA skum, dette betyr at de er vanntette. Flettematene kan enkelt fraktes og passer perfekt for utetrening deg som ønsker å trene ute i sola, enten det er på terrassen eller ute i parken. Den rimelige prisen på mattene minsker også bekymringene for å skade eller miste mattene ved utetrening, verdien på mattene er heller ikke så stor at det er fare for at noen stjeler dem. 

Flettematter er også utrolig lette, de kan settes opp hvor som helst og pakkes inn igjen utrolig fort. 

Proff eller amatør så er nok flettematter det beste valget. 

 


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres