0 kommentarer / Publisert

Hjemmetrening tip med Combat corner Norge

La oss være ærlige, vi er midt i en veldig vanskelig tid hvor sosial isolering er den nye normen. Skoler, barnehager, restauranter, treningslokaler å nesten alle arbeidsplasser holder nå stengt. Det er tøffe tider.

Det å drifte et kampsportgym er ikke alltid like lett, de fleste klubbene er ekstremt avhengig av lojale kunder/elever i disse tider for å få driften til å gå rundt. Nå som elevene ikke har tilgang til klubben din kan det være smart å opprettholde kontakten ved motivere til hjemmetrening. 

Vi har satt sammen en liten guide som vil hjelpe deg med akkurat dette.

Film ferdighets driller

Kamera filmer kampsport .

Bruk mobilen din og film en serie med ferdighets driller, spesifiser enkelte ferdigheter eller teknikker du vil at studentene dine skal trene på. Du kan lage disse drillene på mange måter.

Du kan for eksempel spille inn en hel trening og sette inn bokmerker ved de spesifikke teknikkene, da kan elevene enkelt finne frem og kan lett spole fram og tilbake for å se det på nytt.

Et annet alternativ er å bryte opp treningen i seksjoner som varer alt fra 5 – 15 minutter, hvor hvert segment blir sin egen unike video med en teknikk pr segment. Lag en liste med hver video i den rekkefølgen du vil at elevene skal se dem i. Dette vil gjøre det lett for elevene å finne riktig video.

    

  Hvordan nå ut ? 

  Det finnes mange måter å dele disse videoene på, uten at det krever for mye kjennskap til bruk av moderne teknologi og redigeringsprogrammer.

  del på facebook tekst png

  Hvis du har en egen side for klubben din er det enkelt å dele videoene der.  Hvis du ikke har dette fra før er det absolutt noe du bør sette opp med en gang. Du kan enten dele videoene direkte til hovedsiden på klubbens facebook, da vil dette være synlig for alle. Hvis du heller vil ha en mer "eksklusiv" følelse på det hele så kan du invitere alle medleme til en ny og privat gruppe som er kun for deres elever. På bildet under ser du ett eksempel fra Evolve Academy Trondheim. 

  mann i push up posisjon foran pc

   

  I tillegg til å poste videoen har facebook også kommet med noe som heter "watch party".  Du kan sette opp et «watch party» hvor elevene ser filmene sammen med deg, da kan de stille spørsmål underveis.

  Og til slutt har vi Facebook live, dette er en veldig interaktiv måte å undervise på, du inviterer elevene på forhånd så starter du timen til avtalt tid. Her kan det være smart om du har med en som hjelper deg med det tekniske. Kommer det spørsmål til deg mens timen pågår kan den som hjelper rope ut spørsmål underveis. Jo mer interaktiv timen er jo bedre er det. 

  Ikke glem Instagram!

  instagram og facebook logo

  Selv om instagram ikke er den beste platformen å undervise fra så er det mye aktivitet der. Bruk Instagram til å nå ut til elevene, legg ut korte snutter fra treningene og link til Facebook eller YouTube. Velg det morsomste fra undervisningen, prøv å få seerne til å lure på hva som skjer videre, her gjelder det å skape nysgjerrighet. 

                                               YouTube

  Har du en egen Youtube kanal for klubben din? Da kan du få elevene til å abonnere på siden og legge ut videoene der. Disse kan også postes videre til Facebook. 

  Vimeo  

  Vimeo fungerer i stor grad som Youtube, men fordelen med Vimeo er at du kan passord beskytte videoene dine. Dette gjør at du kan kontrollere hvem som får sett videoene ved å kun dele passordet med de du vil at skal ha tilgang til videoene.

   

  Med litt kreativ hjelp kan du fortsette å holde elevene dine motiverte og i gang med treningen.

  Her er fler eksempler fra andre klubber som allerede er i gang.

  Tren hjemme Nak Muay

  Tren hjemme - Økt 3

  Gjør ferdig en og en øvelse x 3 runder, før du går videre til neste!

  1: Thrusters 15-20 reps per arm x 3 runder - 1 min pause

  2: Chins Max reps x 3 runder - 2 min pause

  3: Utfallshopp m/rotasjon 20-40 hopp totalt x 3 - 1 min pause

  4: Utfallshopp m/rotasjon 20-40 hopp totalt x 3 - 1 min pause

  5: Roing 10-15 reps x 3 runder - 1 min pause

  Link - Nak Muay Facebook 


  eksempel på hjemmetrening

  0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Alle kommentarer blir moderert før publisering