combat corner norge thaiboksing

 

Hvem er vi ?

Combat Corner Norge AS ble kjøpt opp av 2 "pensjonerte" thaiboksere i februar 2017. Tore Bani Sereba og Allan Wold, 2 karer som er godt kjent i kampsportmiljøet og har lang erfaring innenfor kampsport .

Begge har konkurrert profesjonelt i Thailand over flere år. 

Bani Sereba

combat corner eier bani sereba
med Samkor Kietmontep og Kongsak Sitboonmee i Buriram Thailand

Bani startet med thaiboksing i 2011 og gikk sin første proffkamp etter bare 2 måneder. Kampen fant sted i Phuket på Bangla Boxing Stadium. I 2014 vant han norgesmesterskapet i thaiboksing. Bani har trent og reist mye i Thailand, han gikk flere kamper under den legendariske Samkor Kietmontep og reiste etterhvert tilbake til landsbyen til Samkor hvor han fortsatte treningen sin med daværende Lumpini champ Kongsak Sitboonmee. 

combat cornerBani gikk over til MMA i slutten av 2014 og gikk flere kamper i løpet av kort, han fikk etter hvert en plass på "pro teamet" til Frontline Academy Oslo, der trener han daglig med proff fightere som Kenneth Bergh, Mohsen Bahari, Emil Meek og Jack Hermansen. Her har vi mulighet til å teste alt det nye utstyret som vi tar inn, vi i Combat Corner er ikke businessmen som ønsker tjene oss rike på salg av kampsportutstyr, vi er ekte fightere som syntes det var mangel på ordentlig kvalitetsutstyr i Norge. Med Combat Corner så har vi muligheten til å utvikle akkurat det som mangler i markedet, vi samarbeider tett med kampsport eliten for å lage nyskapende kvalitetsutstyr til thaiboksing, jiu jitsu, boksing og MMA. 

Combat Corner norge thomas hytten og bani sereba

Thomas Hytten og Combat Corner

Thomas er en pioner innen nordisk MMA, han åpnet en av Norges første MMA gym i 2001, på Mixed Style Academy kunne man finne legender som Joachim "Hellboy" Hansen, der trente han seg opp til strid i MMA ligaen PRIDE.

Thomas er også onkelen til Bani og er ofte med på CC møter der vi utvikler nytt utstyr og prøver og forbedre merket så vi når ut til nye klubber og utøvere. 

Thomas er hoved instruktør på Oslo Fight Center sammen med tidligere UFC fighter Simeon Thoresen, Combat Corner har ett tett samarbeid med OFC og ordner spesiallaget utsyr til klubben gjennom klubbavtalen som vi tilbyr. 

Markedsføring, filming redigering og sponsor avtaler er det også Bani som styrer, vår visjon er å nå ut til alle nye utøvere, inspirere og motivere. Vi prøver derfor å dekke så mange kampsport event som mulig, og lage promo videoer av våre fightere så folk kan bli skjent med de norske utøverne. På denne måten markedsfører Combat Corner og bygger samtidig opp Norges nye kampsport stjerner. 

Ved siden av Combat Corner så jobber Bani som konsulent for pasienter med psykisk utviklingshemming ved Dikemark Sykehus og trener fulltid på Frontline Academy. 

Allan Wold 

combat corner norge thaiboksing Allan Wold Allan begynte trene Thaiboksing på Partner Gym i 2004 , så videre til Frontline Academy i 2005. I 2007 reiste han til Thailand for å trene på Fairtex i Pattaya og Ingram Gym i Bangkok , det var her han ble for alvor hektet av alt som hadde med Thaiboksing å gjøre. Kulturen , treningen og livstilen.


I 2008 flyttet Allan til Thailand for 1 år , nærmere bestemt Bangkok for å gå kamper på de største stadiumene, Lumpinee og Rajadamnern.
Drømmen ble oppfylt og Allan gikk proffe Thaikamper på begge de legendariske stadiumene. Etter ett års tid reiste han tilbake til Norge men fortsatte å gå kamper i Sverige, England og Danmark.


Nå er han trener på Oslo Fight Center , men kjærligheten og dedikasjonen for Thaiboksing er like sterk som etter hans første møte med det som skulle bli hans største lidenskap i livet.

allan wold combat corner thaibokser

 

allan wold Etter mange år med reising og fighting rundt om kring i verden så har Allan nå slått seg ned med kone og barn, ved siden av Combat Corner jobber han også som elektriker.                                                                                                        Erfaringen fra trening i Thailand har gitt Combat Corner gutta god peiling på kampsportutstyr. Allan`s lidenskap er thaiboksing, han sørger for at vi er i spissen når det gjelder å utvikle kvalitetsutstyr til thaiboksing.

Allan bestemte seg for å bli med i Combat Corner som partner og sørge for at kampsport Norge fortsatte å levere kvalitets utstyr til alle grener.

 

 

 

Det kommer mer... vi skriver fortløpende :)