Litt om - Lace Up Boksehansker 2.0

Litt om - Lace Up Boksehansker 2.0

Posted by Tore Bani Sereba on

 

Lace Up 2.0

Våre lace up boksehansker har blitt svært populære det siste året, fler og fler av de norske pro fighterne velger "Proff Lace Up Boksehansker" fra Combat Corner. 

Christoffer Darre og Marwan Palani gikk profesjonell boksekamp på Aker Brygge i Oslo under Melhus Promotions sommeren 2018, begge fightet med Combat Corner Lace Up hansker. 

boksehansker fra combat corner norge

Proffbokser Kevin Melhus kontaktet oss også nylig for å få testet ett par lace up boksehansker, samtidig er de veldig populære med proffene på Frontline Academy. Kenneth Bergh, Mohsen Bahari og Emil Meek bruker alle disse hanskene. 

 

 

Men hva er det som gjør dem så bra?

Lace up hanskene kommer i 10oz, dvs at de veier i underkant av 300g, de er ekstremt lette og tettsitende. Boksehanskene er utviklet spesifikt for å slå på bokseputer og boksesekk eller for bruk i konkurranse på profesjonelt nivå. Boksehanskene strammes med lisser og former seg nøyaktig etter din kroppsform og størrelse. 

Mesteparten av de 283grammene ligger rundt knokene i form av lagdelt cellepolstring, dvs flerlagspadding som demper støt og beskytter knokene på en svært effektiv måte. Hanskene beskytter utrolig bra, sitter godt og er utrolig lette. Tyngden på hanskene gjør stor forskjell på fart og eksplosivitet under trening, det er veldig gøy og trene med lace up hansker, man får virkelig føle på det som kalles for "snert" i slagene. 

Det kan trygt sies at lace up boksehansker er de nye "sekk hanskene" med god polstring også rundt tommelen så unngår man også alvorlige skader som ofte oppstår med "åpen tommel" som kommer på tradisjonelle sekkhansker. Om du ikke har trent med lace up hansker før så anbefales dette absolutt . 

COMBAT CORNER LACE UP BOKSEHANSKER  

← Older Post Newer Post →

Leave a comment

Artikler

RSS
European Games med Skogheim

European Games med Skogheim

Det er fredag kveld, klokken er 21:50 og Martin har akkurat kommet seg ut av bokseringen etter første kamp i det som kalles European Games....

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Oliver-Mathias Kongsgård Hansen er på plass i Thailand igjen.  Den unge norgesmesteren i thaiboksing fikk nylig tildelt OL stipend av Olympiatoppen. Etter gull og medaljer...