Vilkår og betingelser

Takk for at du handler hos Combat Corner Norge AS.

Selger 

Combat Corner Norge AS
Thorvald Meyers gate 85g
0550 Oslo
Org 912 791 556
E-post - post@combatcorner.no
Tlf - 0047 40 40 58 20

 

Kjøper - Personen som foretar bestillingen. Ved salg til næringsdrivende gjelder kjøpslovens regler

Når du handler fra Combat Corner bekrefter du at du er over 18 år og har lest kjøpsbetingelsene. Kjøpsbetingelsene kan endres, det er derfor viktig å holder seg oppdatert, så vennligst les gjennom dette hver gang du handler hos oss.

BETALING

Vi har flere betalingsmuligheter ved vår checkout. Vi benytter Paypal og Stripe, der kan du velge mellom å betale direkte med kort, eller gjennom Paypal. Har du en rabattkode eller skal benytte gavekort må du selv sørge for å legge til dette før du fullfører ordren.

Les mer om Stripe og PayPal sine vilkår her: Stripe og PayPal.

I tillegg til Paypal og Stripe har vi og Klarna som betalingsløsning på våre nettsider. Når du betaler via Klarna handler du også trygt og enkelt. Ved bestilling kan du velge å betale med kort eller faktura.

I samarbeid med Klarna AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Klarna som betalingsmåte sendes faktura samme dag som varene sendes fra vårt lager. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. Faktura forfaller i løpet av 14 dager.

Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Når du har fått fakturaen kan du velge å del- betale opp til 24 måneder. Ved delbetaling tilkommer den rentesatsen Klarna har satt. Du anbefales derfor å sjekke Klarna sine vilkår og rentesatser før avtale inngås.

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Klarna se linkene nedenfor:

 

Vilkår ved bruk av Klarna Faktura

Vilkår ved delbetaling med Klarna Konto

 

For informasjon om tilbakebetaling, se under punkt 10 om angrerett.

Vi lagrer aldri din kortinformasjon og all informasjon blir sendt kryptert via sikre servere. Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. For spørsmål gjeldene Klarna ta kontakt med deres kundeservice på telefon: 21 01 89 91.

PERSONOPPLYSNINGER

For å handle på Combat Corner må du registrere deg som kunde i nettbutikken. Opplysningene brukes kun internt . Combat Corner videresender eller selger ikke personopplysninger til tredjepart.

PRISER

Alle prisene er inkludert merverdiavgift.

Opplysninger om den totale kostnaden kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) og leveringskostnader (porto, frakt, fakturagebyr, emballasje osv ) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt.


Combat Corner strever alltid etter å ha nøyaktige og oppdaterte priser på våre produkter. Imidlertid kan det av og til oppstå situasjoner der det forekommer åpenbare feil i prissettingen. I slike tilfeller tar vi forbehold om retten til å kansellere kundens bestilling.

Dersom det oppdages en åpenbar prisfeil på et produkt du har bestilt, vil vi kontakte deg så snart som mulig for å informere om feilen og kansellere bestillingen. Du vil ikke bli belastet for et produkt der det er åpenbare feil i prisen.

Vi beklager eventuelle uleiligheter dette kan medføre, og vi arbeider kontinuerlig for å minimere slike situasjoner. Vi setter pris på din forståelse og ser frem til å fortsette å betjene deg med kvalitetsprodukter og tjenester.

Frakt

Vi sender ut våre ordre med Bring og Post Nord, du vil få en bekreftelse på mail når ordren er fullført. Så fort ordren er pakket og klar for utsending vil du motta en ny epost med sporingsinformasjon og pakke id. 

Ordre som kommer inn før kl 12:00 sendes ut samme dag, leveringstid er 2-3 dager. 

Standard fraktpris er NOK 89,- (gjelder ikke tunge og store produkter ie boksesekker, matter og andre lignende artikler) 

Fri prisene gjelder ordre til alle privatkunder som bestiller varer med normal vekt og volum.  Boksesekker, Matter og andre varer med en vekt på over 5KG har egne priser. 

 Bestiller du til Svalbard tilkommer en ekstra forsendelsesavgift og kjøper må selv sende inn skjema for momsfritak.

Du får varsling på e-post eller SMS når pakken er på vei, og når den er klar til å hentes på ditt lokale postkontor eller post i butikk.

Det er viktig at du oppgir riktig e-postadresse og mobilnummer ved bestilling, for det er her du vil all nødvendig informasjon vedrørende din orde, bla hente informasjon. 

Ved uavhentede pakker, uavhengig av årsak, påløper et uavhentetgebyr på 300,- for å dekke våre og speditørens kostnader (kostnader for lagring, frakt og returkostnader osv). 

Å krysse av for ”nektet mottatt” for å returnere pakken er heller ikke en tillatt praksis og pakken regnes da som uavhentet, med påfølgende gebyr.

Det resterende beløpet refunderes gjennom benyttet betalingsmetode. 

NB: Vi sender foreløpig ikke varer til utlandet.

 Forsinkelser

Dersom Post Nord, Bring eller annen transportør er ekstremt forsinket med levering kan det hende at vi velger å sende ut ny pakke til deg for å unngå at du må vente alt for lenge. Kunde står selv ansvarlig for å returnere varene dersom kunde henter begge sendingene fra utleveringstedet, dersom kunde ikke returnerer varene innen 30 dager vil kunde bli fakturert alle varer som er hentet ut.  

 

SALGSFORBEHOLD

Combat Corner tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider. Vær oppmerksom på at farger gjengitt i nettbutikken kan avvike fra fargen produktene har i virkeligheten. Dette skyldes blant annet ulik fargegjengivelse på ulike skjermer.

 

Vi tar forbehold om at hendelser utenfor vår kontroll kan forhindre oss i å levere til avtalt tid og sted. Dersom en slik situasjon skulle oppstå vil vi så snart som mulig informere kunden om dette.

Vi tar forbehold om at ett produkt kan være utsolgt fra vårt lager selv om våre nettsider ikke har opplyst om dette.

Leveringstiden er kun veiledene . Ta kontakt med oss for å få utfyllende informasjon om en vare du venter på.

Vi tar forbehold om skrivefeil på nettsidene og beregningsfeil som kan skje ved automatisk utregning av totalsum, porto etc. 

 

SAMTYKKE TIL ELEKTRONISK KOMMUNIKASJON

Når du handler gjennom www.combatcorner.no , samtykker du i at vi kan sende deg informasjon, nyheter og tilbud på e-post og mobil. Du kan når som helst endre disse innstillingene om du ønsker det. Dine personopplysninger og kontaktinformasjon videreformidles aldri til eksterne kilder og er kun til bruk for kommunikasjon mellom oss og våre kunder.

 

Dersom du skulle sitte med spørsmål ang. valg av utstyr er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt vi kan . - post@combatcorner.no   

 

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.