Boksehansker norge

HMIT Boksehansker Anmeldelse

Posted by Tore Bani Sereba on

Boksehansker

Anmeldelse - HMIT Boksehansker

 Fakta om hanskene 

Vekt : 12oz - 14oz

Farger : Svart med gullfarge / Hvit med gullfarge

Stoff : 100% premium okselær

Feste : Borrelås 

Produsent 

Som absolutt alle våre produkter er disse også egendesignet og produsert av Combat Corner. Vi er relativt nye på det Norske markedet men vi har jobbet hardt og intensivt for å produsere treningsutstyr som er nyskapende, stilfullt i designet og ikke minst robust . Vi ønsker å tilby ett produkt som holder lenge, derfor jobber vi tett opp med våre ambassadører. Vi sponser blant annet Kenneth Bergh, Emil Meek, Mohsen Bahari, Christoffer Darre, April Karlsen og Simon Santana, vi får jevn feedback fra alle disse fighterne om våre produkter.

                             Utseende   

Boksehansker til MMA og ThaiboksingHanskene ser utrolig "kleen" ut, de oser av kvalitet. Designet er enkelt og det er ikke så mye ekstra som har blitt gjort i form av fargebruk, kun 2 enkle logoer som skiller seg veldig ut med sin gullfarge. Logoen på borrelåsen er brodert med ett glinsende gull stoff, noe som passer perfekt med  det ellers veldig enkle uts eende. Man ser med en gang at det har blitt brukt mye tid på detaljene ved produksjon av disse hanskene. 


 

                                                Materialer

Hanskene er laget av 100% premium okselær og flerlagspadding. På grunn av tykkelsen på læret så er hanskene svært lite utsatt for skraper og andre overfladiske skader. Når det gjelder padingen så er disse hanskene ekstremt robuste, flerlagspaingen sper og demper kraften fra slag jevnt utover. Padingen er tettpakket og former seg godt etter hånden med lengre bruk.

MMA Norge De som er litt bedre kjent med produksjon av boksehansker vil være kjent både med indre og ytre "grip bar" . Denne tar man tak i under trening, både for å gi deg bedre grep men det beskytter også fingrene dine under harde slag.                                                                                                                                                                                    På bildet til venstre her ser du en god og tykk ytre "grip bar" som gjør disse hanskene ekstremt komfortable å trene med. Under den ytre "grip baren" ser du ytligere pading. Dette er en tyn stripe med skumpading som man ser på alle klassiske thai boksehansker. Denne stripen beskytter hendene når du plutselig må blokke noen spark i siste liten.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Under ser du en video fra da vi besøkte den Thailand for å produsere vår første HMIT hanske. HMIT som står for "Handmade in Thailand" er vår mest eksklusive linje. Det er ekstremt høy kvalitet og lang venteliste. Thailand har lang erfaring med produksjon av kampsport utstyr og ses på som en av verdens beste produsenter. Våre hansker produseres for hånd av en liten familie bedrift midt i Bangkok. 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Komfort / Bruk

 Ved førstegangsbruk kan disse hanskene virke ganske så trange og føles ut som om de gir lite plass. Hanskene er laget av 100% okselær, tykk og robust okselær, hanskene må slåes inn. Gå noen runder på sekk den første uken, skinnet løsner gradvis og paddingen former seg som en "hanske" rundt hånda de. Komfort blir bedre og bedre jo mer du bruker hansken, ofte er det motsatt effekt på hansker, jo mer du slår, jo mer sliter du ut padingen. Men dette er ikke tilfelle med HMIT.

Konklusjon 

Dette er ingen nybegynner hansker, hanskene er håndlaget med sterke tykke materialer av ytterste kvalitet, kvalitet som vil holde i mange år. Hanskene tar litt lengre tid en andre hansker å "slå inn" men sitter som ett skudd etter ett par uker. Komfort, sikkerhet og design, alt i en hanske. Till 999,- så får du ekstremt mye hanske for pengene :)

← Older Post Newer Post →

Leave a comment

Artikler

RSS
European Games med Skogheim

European Games med Skogheim

Det er fredag kveld, klokken er 21:50 og Martin har akkurat kommet seg ut av bokseringen etter første kamp i det som kalles European Games....

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Oliver-Mathias Kongsgård Hansen er på plass i Thailand igjen.  Den unge norgesmesteren i thaiboksing fikk nylig tildelt OL stipend av Olympiatoppen. Etter gull og medaljer...