Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Posted by Tore Sereba on

Oliver-Mathias Kongsgård Hansen er på plass i Thailand igjen. 

Den unge norgesmesteren i thaiboksing fikk nylig tildelt OL stipend av Olympiatoppen. Etter gull og medaljer i NM, Nordisk, EM og VM får Oliver nå  utviklingstsipend for 2023. 

Som en del av forberedelsene opp mot OL er Oliver nå i hardtrening i Koh Samui, Thailand sammen med sin trener Adisak Duangyai. Både Hansen og hovedtrener Adisak Duangyai bor i Kongsberg og representerer IL Skrim Silverdragon Muay Thai. 

oliver M K Hansen thaibksing trener

 Thaiboksing Coach - Adisak Duangyai

For bare 2 dager siden fikk trener og elev ett tilbud om å gå thaiboksing kamp på kort varsel da Rungrat Pumpanmuang som skulle gå hovedkampen i helgens stevne mistet sinn motstander. 

Rungrat en rutinert fighter som er skjent for sine brutale spark og spisse albuer, men den 18 år gamle fighteren fra Kongsberg har utallige våpen i sitt eget arsenal og nølte ikke ett sekund og takket umidellbart ja til kampen. 

 thaiboksing kamp

norgesmester i thaibksing

Kampene streames live på både Youtube og Facebook. 

Link - Youtube  Link - Facebook 

← Older Post Newer Post →

Leave a comment

Artikler

RSS
European Games med Skogheim

European Games med Skogheim

Det er fredag kveld, klokken er 21:50 og Martin har akkurat kommet seg ut av bokseringen etter første kamp i det som kalles European Games....

Oliver med kamp i Thailand

Oliver med kamp i Thailand

April 5th, 2020 Oliver Hansen booket til kamp på Samui International Stadium. Fra Kongsberg til Koh Samui Oliver Mathias Kongsgård Hansen er en thaibokser fra...