The Bear med ny kamp i Emiratene!

The Bear med ny kamp i Emiratene!

Posted by Tore Sereba on

Fredag 15 januar skal Oslo fighteren Elijas "The Bear" Paknys (24) tilbake i buret.  MMA utøveren er nå på plass i de Forente Arabiske Emiratene sammen med boksetrener Andreas Dybvad.

Vi møtte gutta for et kort intervju dagen før avreise. 

Fighter - Elijas Paknys 
Alder - 24
Hjemby - Skien 

Hvordan er formen?

Jeg føler meg i top form, det har ikke vært den ultimate oppkjøringen med tanke på corona men vi har gjort det beste ut av det. 

Hvor lenge har du trent MMA ?

Jeg har trent MMA av og på siden jeg var 15 år cirka, så det nærmer seg 8-9 år nå. De siste 2 årene har jeg satset profesjonelt. 

Når var forrige kamp?

Sist gang jeg gikk kamp var 25 september, også i UAE Warriors. Da tok jeg kampen på en ukes varsel, jeg møtte en som heter Imamshafi Aliev. Kampen gikk ikke dessverre ikke så bra da jeg tapte på poeng, det ble en tøff kamp med mange nedtangninger og mange slag, desverre mistet jeg en tann også - sier Elijas med ett stort smil. 

 Les også - Jeg vet han er stor og sterk, men det er jeg også. 

MMA Fighter fra Combat Corner norge

Elijas Paknys vs Imamshafi Aliev - Femten minuter med ren krig! Foto - UAE Warriors

Hvordan var det å miste en tann i kamp ?

Det å miste en tann var ikke så ille, problemet var en annen tann som ble slått løs slik at den stakk ut helt skjevt, da fikk jeg ikke tannbeskytteren ordentlig på plass. Dette førte til at jeg mistet tannbeskytteren flere ganger i løpet av kampen  og ble til slutt trukket poeng pga det. 

Det var ikke så dramatisk som det høres ut som men jeg ble selvfølgelig litt distrahert av det. 

Når er neste kamp? 

Jeg har kamp imorgen 15 januar i Abu Dhabi i en liga som heter UAE Warriors. UAE står for United Arab Emirates, en stor del av fighterne der er fra teamet til Khabib, jeg synes egentlig dette er en veldig bra liga. Vi ble veldig godt tatt imot sist også, det er definitivt det beste stevne jeg har konkurrert på hittil. 

Enten så blir han tatt ned, eller så blir han slått ut. 

Imorgen møter jeg Mohamad Osseili, han er foreløpig 1-0 men jeg skal sørge for at det blir 1-1.  Styrken min i denne kampen er brytingen min og det at jeg er flink på å komme inn i "pocket" og bokse der. 

Hva er dine mål innenfor MMA ? 

 Målet mitt er selvfølgelig å komme meg til toppen, det er UFC. Det er mange andre bra ligaer  men UFC er toppen av toppen! Det å få belte i min vektklasse er målet.

Gameplan?

Jeg vet han er vant til å bruke "reachen" (rekkeviden) sin, derfor skal jeg plage han med diverse spark fra utsiden. Når han satser på en lengre kombinasjon kommer jeg inn i "pocketen" og gjør skade der, eller tar han rett ned. Jeg tror ikke lengden hans kommer til å ha så mye å si. Enten så blir han tatt ned, eller så blir han slått ut.

Hvor får vi sett kampen ? 

Kampen blir streamet på YouTube så det er bare å følge med der, dere finner den på UAE Warriors sin YouTube kanal. Så følg med, hei på meg jeg skal gi ALT!!

Oppdatering!! Bjørnen klarte vekta!! Han veide inn på 84,1 i dag tidlig.

elijas paknys combat corner fighter poserer etter innveiing

 

← Older Post Newer Post →

Leave a comment

Artikler

RSS
European Games med Skogheim

European Games med Skogheim

Det er fredag kveld, klokken er 21:50 og Martin har akkurat kommet seg ut av bokseringen etter første kamp i det som kalles European Games....

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Oliver-Mathias Kongsgård Hansen er på plass i Thailand igjen.  Den unge norgesmesteren i thaiboksing fikk nylig tildelt OL stipend av Olympiatoppen. Etter gull og medaljer...