mma elijas paknys

Elijas Paknys - Jeg vet han er stor og sterk, men det er jeg også.

Skrevet av Allan Wold den

 

 

Dansken Mark O.Madsen setter opp nytt stevne, Madsen som tidligere har vunnet Olympisk sølvmedalje i gresk romersk bryting har gitt det nye stevnet ett passende navn.... Olympian Fight Night 1. 

Stevnet braker løs nå på lørdag 9 Juni og det ser ut som det blir mange spennende kamper på kortet. 

Vi tok en prat med Elijas Paknys torsdag morgen noen timer før avreise. 

Hvorfor driver du egentlig med MMA? Hva driver deg? 

Det er et veldig vanskelig spørsmål egentlig. Jeg tror det er en veldig fin blanding mellom mestringsfølelse og fysisk aktivitet for meg. Jeg elsker å bruke kroppen og kjenne at jeg blir sliten og når man kombinerer det med å få følelsen av å få til ting kan det ikke bli bedre for meg.

Hvordan havna du i Oslo og på frontline?

Jeg er opprinnelig fra Skien og har starta å trene MMA i et lite rom på Pro Gym hos Skien Fighterklubb. Det var på tide å dra videre for å studere og da måtte det selvfølgelig bli Oslo. Har lest litt på nettet og snakke med et par og alle anbefalte Frontline Academy. Etter ca 2 måneder ble jeg invitert på Pro Teamet og det gikk bare oppover etter det. Nå som jeg endelig er ferdig med bachelor i bygg ingeniør kan jeg fokusere mer på det jeg elsker, MMA.

MMA combat Corner norge

Foto - Frontline Academy 

Hva er målet? Drømmen? 

Jeg har brukt langt tid for å sette et mål for meg selv. Det var vanskelig å tørre å sette et så stort mål men i det siste har jeg bestemt meg at målet er å bli best. Jeg skal ha belte i middelweight klassen og skal holde den så lenge jeg klarer. Men det må jeg konkurrere med Jack om når den tiden kommer xD                                                       

Hvordan føles det å endelig bevege seg over til pro ligaen?

Etter to nesten debuter er jeg mer en klar for å gjennomføre denne. Jeg gleder meg veldig. Føler at det er en start på en veldig lang og hard reise som kommer til å inneholde svette, blod og tårer. Men dette er det jeg elsker å gjøre og gleder meg til å vise det.

  

Hvordan har oppkjøringa vært denne gangen? 

Oppkjøringen var veldig bra. Vi hadde besøk av Babak og Volkan noen uker tilbake, har lært veldig mye av dem og håper at jeg får til å vise det i kampen. Ellers har det vært litt stress med bachelorskriving og oppkjøring men den ble levert og jeg føler meg i topp form.

combat corner mma elijas paknys

 Gameplan? 

Jeg vet at han er stor og sterk men det er jeg og. Planen min er å bruke staminaen min til å slite han ut og avslutte. Jeg vet at jeg har bedre kondisjon og stamina, men det skulle bare manglet når man er en bjørn.

Noen du vil takke?

Vil takke alle coacher på Frontline, Jack, Teta og Mohsen. Spesielt takk til Andy som har hjulpet meg veldig mye med boksing og som skal bli med ned til København. Andreas Lagaard som har fikset kampen. Combat Corner som har fikset kvalitets utstyr til meg.

Og til slutt vil jeg takke Jonny Wong, han har hjulpet meg med styrke og kondisjon siden i fjor høst. Merker at det har utviklet meg til å bli den fighteren jeg er i dag og jeg ser frem til flere timer med han.

mma combat corner elijas paknys frontline academy

Foto - Frontline Academy 

 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

Muligens den beste formen for trening.   Du lurer kanskje på hvorfor brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) har spredt seg over til alle verdens kanter. Hvorfor fortsetter...

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

En grundig gjennomgang av historien til muay thai boksehansker   Muay thai boksehansker har eksistert i århundrer, og de brukes fortsatt i kampsport i dag....