Retur og bytte

Combat Corner Norge gir deg som privatkunde 14 dagers åpent kjøp. Dersom du ønsker å returnere en vare så er det viktig at du fyller ut angrerett -skjemaet og sender denne sammen med retur, varene som returneres må være i original emballasje og ubrukt.

For raskest mulig behandling av retur legg ved telefonummer 45412808. Da får returavdeling digital varsling umiddelbart. 

Angrerettskjema finner du sammen med ordrebekreftelsen som ble tilsendt på Mail ved kjøp. *Har du ikke mulighet for å printe ut angreskjema kan du legge ved en håndskrevet lapp med ordrenummer, navn og adresse. Noter at du ønsker å benytte angreretten.

Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand.

Kjøper må sende varen forsvarlig innpakket i retur til oss, varen må kunne selges som ny og produkttagger må ikke fjernes. Dersom du er usikker på størrelsen råder vi deg til å åpne emballasjen forsiktig. Kjøper må selv dekke returfrakten og evt ny frakt. Vi gjør oppmerksom på at pakker som er sendt i retur til oss med postoppkrav vil ikke bli hentet ut. Dersom varer returneres uten etikett og/eller emballasje risikerer du at retur ikke blir godkjent. 

Returen må merkes tydelig med ordrenummer og sendes til :

Bedrift/Klubb-retur sendes IKKE til denne adressen og avtales direkte via kundeservice. 

Privatpersoner sender retur til følgende adresse

Combat Corner Norge AS

Thorvald Meyers gate 85G

0550 Oslo 

 

Vi anbefaler på det sterkeste at du sender pakken som servicepakke slik at du kan spore din retur fram til den er mottatt av oss. 

(Dersom du sender en retur med brevpost gjør du det på eget ansvar) 

Så fort retur er sendt  (senest samme dag) må du varsle oss på epost at din retur er på vei. Navn, ordrenummer og bytteårsak sendes til post@combatcorner.no Ellers risikerer du at pakken kommer i retur. 

 

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål.