Combat Corner Norge gir deg 30 dagers åpent kjøp. Dersom du ønsker å returnere en vare er det viktig at du fyller ut angrerett -skjemaet og sender denne sammen med retur, varene som returneres må være i original emballasje og ubrukt.

Angrerettskjema skal du ha fått tilsendt sammen med varene du bestilte.  

Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand.

Kjøper må sende varen forsvarlig innpakket i retur til oss, varen må kunne selges som ny og produkttagger må ikke fjernes. Dersom du er usikker på størrelsen råder vi deg til å åpne emballasjen forsiktig. Kjøper må selv dekke returfrakten og evt ny frakt. Vi gjør oppmerksom på at pakker som er sendt i retur til oss med postoppkrav vil ikke bli hentet ut. 


Returen må merkes tydelig med ordrenummer og sendes til :

Combat Corner Norge AS
Christies Gate 26A 
0557 Oslo 
Norge 

 

Vi anbefaler på det sterkeste at du sender pakken som servicepakke slik at du kan spore din retur fram til den er mottatt av oss.

(Dersom du sender en retur med brevpost gjør du det på eget ansvar)