Cecilie Bolander Klar for Oktagon MMA!

Cecilie Bolander Klar for Oktagon MMA!

Skrevet av Andreas Leyobo den

Vår egen MMA-stjerne Cecilie Bolander skal møte den erfarne Lucie Pudilová i Tsjekkia, under en av Europas største MMA-promoteringer, Oktagon MMA. Kampen representerer et avgjørende steg i Bolanders karriere, da hun møter en motstander med betydelig erfaring fra UFC, verdens største MMA-organisasjon.

 

 

Bolanders Ustoppelige Stigning

 

Cecilie har vært et navn i kampsportmiljøet en god stund, og vant seks NM-gull i judo før hun valgte å satse for alvor på MMA-karrieren.

Bolander ble et kjent navn i Norge etter sin deltakelse i TV-serien "Vinnerschkalle", hvor hun viste sterk mentalitet og dedikasjon. I tillegg til sin reality-TV-suksess, har hun imponert i buret med en ubeseiret rekord på 3-0, der to av seirene kom gjennom imponerende submission-avslutninger. Bolander er kjent for sin allsidighet, og hun har raskt blitt en fanfavoritt i det norske MMA-miljøet.

 

 

Lucie Pudilová: En UFC-veteran med Erfaring

 

På den andre siden av buret står Lucie Pudilová, en erfaren fighter med en profesjonell rekord på 14-10. Pudilová har tidligere konkurrert i UFC, hvor hun møtte noen av de beste kvinnelige fighterne i verden. Selv om hun har tapt flere kamper, har hennes erfaring i verdens største MMA-organisasjon gitt henne en taktisk fordel som vil utfordre Bolander i denne kampen.

Pudilová er kjent for sin striking og stand-up-ferdigheter, og hennes erfaring mot verdensklasse-motstandere kan gjøre henne til en farlig utfordring for den mindre erfarne Bolander. Men som den "sultne nykommeren", vil Bolander ha fordelen av ungdommelig energi og en vilje til å bevise seg på den internasjonale scenen.

 

 

Kampen for å Etablere Seg Internasjonalt

 

Denne kampen er viktig for Bolanders karriere, da en seier mot en UFC-veteran som Pudilová vil plassere henne på radaren for større internasjonale organisasjoner som UFC eller Bellator. Oktagon MMA, som arrangerer denne kampen, er kjent for å utvikle europeiske talenter, og denne plattformen gir Bolander en gyllen mulighet til å vise hva hun er kapabel til.

For norske MMA-fans er dette en kamp med store forventninger. Bolander er sett på som en av Norges mest lovende utøvere, og det er ingen tvil om at hennes ubeseirede rekord og tekniske ferdigheter gjør henne til en utfordrer som kan overraske mange.

 

Alle i Combat Corner teamet står bak og heier på deg Cecilie!

 

 

Her finner det du trenger til MMA!

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
Kevin Melhus vs. Emil Meek: Norges Kampsportstjerner i Ringen

Kevin Melhus vs. Emil Meek: Norges Kampsportstjerner i Ringen

Helgen i Oslo Spektrum bød på et unikt sportsarrangement som satte det norske kampsportmiljøet på kartet. Bokseren Kevin Melhus og MMA-utøveren Emil Meek gikk inn...

KEVIN MELHUS vs EMIL MEEK: Den store kampen!

KEVIN MELHUS vs EMIL MEEK: Den store kampen!

Kevin Melhus og Emil Meek står klare til å bryte ny grunn med Norges første store kryssdisiplinerte kamp. Dette spennende møtet i ringen mellom en...