Combat Corner på Muay Thai jentesparring.

Combat Corner på Muay Thai jentesparring.

Skrevet av Tore Bani Sereba den

Jentesparring på Oslo Fight Center

Sommeren 2017 organiserte Fatima Pinto Muay Thai jentesparring i samarbeid med IFMA Female Commission Norway.

Sparringen foregikk på Oslo Fight Center, det var kjempebra oppmøte og knall stemning. Combat Corner Norge var med og dekket treningen, vi stilte også med treningsutstyr i form av boksehansker, og muay thai shorts til vinneren av en sparkekonkurranse som ble holdt.

Dette var ett kjempebra initiativ av Fatima Pinto. Slike tiltak gjør at Muay Thai miljøet vokser og nivået bare blir bedre og bedre. Khap khun mak mak Fatima :)

Vårt mål er å ha det største utvalget av kampsport utstyr på markedet, vi vet at vi har den beste kvaliteten på utstyr og gradvis så vokser sortimentet våres.

Vi er svært aktive i kampsport miljøet og sponser unge og nye talenter rundt om kring i Norge, vi vet hvor mye selvutvikling man kan oppnå gjennom kampsport, hvor mye man lærer om seg selv og hvor viktig sporten er for samfunnet og ikke minst neste generasjon. Vi hjelper derfor og promotere både nye og etablerte fightere i Norge. På denne måten får vi konstant feedback på våre produkter og vokser i takt med sporten.

Vi tilbyr boksehansker, thai pads, thai shorts, thai susp, tannbeskytter, og også masse mer innen MMA og BJJ.

Click deg videre gjennom butikken og se hva vi har å by på.

www.combatcorner.no

Ta også en titt på hvor youtube kanal for å se mer av våre promo videoer.

 

 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
European Games med Skogheim

European Games med Skogheim

Det er fredag kveld, klokken er 21:50 og Martin har akkurat kommet seg ut av bokseringen etter første kamp i det som kalles European Games....

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Oliver-Mathias Kongsgård Hansen er på plass i Thailand igjen.  Den unge norgesmesteren i thaiboksing fikk nylig tildelt OL stipend av Olympiatoppen. Etter gull og medaljer...