Oliver med kamp i Thailand

Oliver med kamp i Thailand

Skrevet av Tore Sereba den

April 5th, 2020

Oliver Hansen booket til kamp på Samui International Stadium.

Fra Kongsberg til Koh Samui

Oliver Mathias Kongsgård Hansen er en thaibokser fra Kongsberg som tross sin unge alder allerede har mye erfaring og meritter i bagasjen. Han tok sølv i EM og bronse i VM tidligere i år, han er uten tvil en av de mest lovende utøverne vi har i norsk kampsport.
Nå er oliver i Thailand og tirsdag 13 september skal han gå kamp. Vi har tatt prat med oliver før kampen.
Kan du fortelle litt om oppholdet ditt i Thailand?
Per dags dato oppholder jeg meg på Lion Heart Muay Thai, i Koh samui. Jeg har vært her siden onsdag 31. august, skal for det meste være her, men skal også besøke andre gymmer! Totalt skal jeg være i Thailand i 60 dager.
Hvordan har oppkjøringen din vært?
Oppkjøringen min har vært tung og lærerik! Selvfølgelig har treningen vært tung, men jeg måtte også bli vant til varmen, noe jeg ikke er så god på. Ellers har jeg clinchet mye, mye pads og mye løping

Samui International Stadium.

Hvor skal du gå kamp?
Jeg skal gå kamp på Samui International Stadium, har vært her to ganger før og har slåss på to forskjellige stadiumer, en gang på Chaweng stadium og en gang på Phetchbuncha!
Kan du fortelle litt om motstanderen din?
Motsanderen min er thai, han er i 20 åra, solide spark på karen, så må passe på de! Dette vil nok bli en av de tøffeste kampene jeg har gått hittil!
Har du noen du vil takke på slutten av intervjuet?
Personene som betyr mest for meg er mamma og pappa som gjør at jeg kan oppleve mine drømmer til det fulleste og er to personer jeg er evig takknemlig til! Jeg kunne heller ikke ha vært her hvor jeg er idag uten treneren min Nongbee, som har vært med meg i snart 5 år nå, han er en ressurs som jeg er utrolig heldig å ha fått med meg!

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

Muligens den beste formen for trening.   Du lurer kanskje på hvorfor brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) har spredt seg over til alle verdens kanter. Hvorfor fortsetter...

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

En grundig gjennomgang av historien til muay thai boksehansker   Muay thai boksehansker har eksistert i århundrer, og de brukes fortsatt i kampsport i dag....