kroppsbeskytter til boksing og MMA produsert av Combat Corner Norge

Vår nye kroppsbeskytter

Skrevet av Tore Bani Sereba den

HMIT Kroppsbeskytter

Endelig har vi fått inn dette herlige verktøyet.

I videoen over ser du UFC veltervekt mester Tyren Woodley og en av verdens mest kjente kickboksing og thaiboksing trenere Duke Roufos. Disse to har vært med på og utvikle kroppsbeskytteren, utstyret må være sterkt og solid om det skal tåle trøkk fra disse gutta.

 

Kroppsbeskytteren frier opp armer og lar deg simulere fullkontaktsparring med din trener. Drakten beskytter utrolig bra og man kan gi full trøkk på alle kombinasjoner. Kroppsbeskytteren kan brukes alene eller med lår putene, lår puter eller "thigh pads" som de kalles på engelsk lar deg simulere lave spark mens du er i bevegelse. Lår putene kan også brukes alene uten kroppsbeskytteren. 


Det finnes utrolig mange måter å trene med denne drakten, det kan være litt uvant i starten men jo mer man bruker den jo flere morsome løsninger finner man, puteholderen kan for eksempel ta på seg boksehansker og sparre med utøveren, noe som gjør inngangene til kroppslag og knær mye mer realistisk da du samtidig må unngå og bli truffet på veien inn. 

Magebelter fungerer også bra men man må ofte justere disse når fighteren trener på hooks for eksempel. En veldig typisk Nederlansk kombinasjon er "en, to og hook til kroppen" med denne kombinasjonen er det ganske standard at puteholder justerer litt på magebeltet eller bruker bokseputene til å ta i mot "hook" slaget, bruker man bokseputene der nede er det sjeldent man får kjørt med full trøkk da man fort kan skade treneren sin. Derfor er kroppsbeskytteren perfekt for disse teknikkene, paddingen er tykk over alt og beskytter ypperlig.

Med lår putene kan man for eksempel kjøre "en, to, hook og høyre low kick" det finnes uendelige alternativer. Denne padman drakten åpner mange dører for en erfaren puteholder og kan være utrolig moro selv for helt nye trenere. 

Denne kroppbeskytteren er produsert i Thailand av 100% premium okselær og er bygd for å vare i mange mange år. Dette er aller mest eksklusive linje HMIT (Handmade in Thailand)

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

Muligens den beste formen for trening.   Du lurer kanskje på hvorfor brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) har spredt seg over til alle verdens kanter. Hvorfor fortsetter...

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

En grundig gjennomgang av historien til muay thai boksehansker   Muay thai boksehansker har eksistert i århundrer, og de brukes fortsatt i kampsport i dag....