*VIDEO!! "Hamlet er i knallform"

*VIDEO!! "Hamlet er i knallform"

mma marthin hamlet combat corner norge

 

combat corner mma

Marthin Hamlet vs Saku Heikkola

Marthin Hamlet, den første bryteren som har gått rett fra Olympiatoppen og over til MMA satser nå alt på sporten, 22 september er han booket for sin fjerde proffkamp i MMA. 

Marthin møter Finske Saku Heikkola, en rutinert og erfaren fighter fra MMA Team 300. Heikkola har 4 knockouts på rekorden sin og skal ikke undervurderes. 

Etter prestasjonene hans i bryting og møte med UFCs Dana White er det høye forventninger til Hamlet, det kan tyde på at det ikke er lenge før vi ser han i UFC. I oppkjøringen til kamp har Marthin fått besøk av svenske bryte coach Babak Nejad. Babak har jobbet som bryte coach for blant annet UFCs Anthony "Rumble" Johnson og Rashad Evans. 

Vi tok ett par ord med gutta på treningen.

- Marthin er i knallform, jeg har aldri sett han sånn her før. Jeg synes synd Heikkola, han kommer til å få sjokk, sier treningskameraten Bani Sereba 

Kampen er booket til Cage Warriors Academy Danmark 22 september, det er fortsatt billetter tilgjengelig og vi har flere Nordmenn som skal konkurrere på det samme stevnet, blant annet Espen Kolltveit, Krzystof Bialoruck, William Werenskiold, Magnus Jacobsen, Melody Twahiro, Joachim Horsgård og mange fler fra klubber over hele Norge, dette blir absolutt en eventful aften med masse spennende kamper, vi gleder oss. :) 

 

mma hamlet combat corner

 

 


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres