Santana går kamp i Moldova i kveld!!

Santana går kamp i Moldova i kveld!!

Posted by Tore Bani Sereba on

simon santana K1 kickbokser norge

 

 Santana klar for ny kamp i Moldova

Simon Santana og hovedtrener Jørgen Pedersen fra Nak Muay er begge på plass i Moldova for det som ser ut til å bli en forrykende kamp mellom 2 eksplosive fightere. Vi tok turen innom kampsortsenteret i Lillestrøm på torsdag kveld noen timer før avreise, da hadde gutta startet med vektkuttet og kjørte litt rolig putearbeid for å få igang svetten. Santana ser ut til å være i knallform.  

                              Coach Pedersen setter igang vektkuttet til Santana med litt rolig putearbeid                                      Utstyr - Pro Lace up 2.0

Simon Santana  (pro K1 fighter)

Dere er nå på plass i Moldova for din neste kamp. Hvordan er ditt inntrykk av landet så langt? Har dere blitt godt tatt imot ?

"Vi har kun vært på hotellet og frem og tilbake på fotoshoot så vi har ikke fått skaffet oss noe inntrykk av landet enda. Men mottakelsen har vært veldig bra, fra vi ble hentet på flyplassen frem til nå, topp service! 


Har du hilst på motstanderen din enda?

Nei, i og med at vi ankom sent ift innveiing og pressekonferanse har jeg ikke fått hilst på han enda, men vi sees i morgen i ringen!


combat corner norge fighter santana vs renita                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Hvordan ser du på din motstander, svakheter, styrker?                                                                                                                                                                     Han er en sterk bokser, men utifra hva jeg har sett så er han ikke så dyktig med spark. Han liker å trade slag og det er vi to om, han er også lavere en meg så det er bra . 

Hvordan har det gått med vektkuttet? Hvordan sørger du for at du er 100% rehydrert til kampen?

Denne fighten er i 65 kg så jeg har sluppet å kutte vekt, har bare fokusert på et bra og variert kosthold og drukket mye vann. Kuttet ut vann på reisedagen så det har ikke vært noe problem. Hittil i dag har jeg drukket mye vann og spist god mat som ikke er for "tung", jeg vil ikke være tung i ringen i morgen.   

Den forrige kampen din endte med en nydelig knockout, får vi se noen KO denne gangen?

Ja, jeg tror ikke denne kampen varer tiden ut, det vil bli krig!

                     

Santanas forrige kamp, mot Danske Thomas Bossen 

Er det noen du vill takke for hjelpen opp imot denne kampen?

Jeg vil takke mine trenere og sparringspartnere, generelt hele teamet på gymmet Nak Muay. Teamet hadde heller ikke vært det samme uten sponsorene mine, Combat Corner Norge som leverer alt av utstyr og klær, Massør Anna Strøm på Klinikk for Alle Helsfyr og Top Fighting som lager en heftig HL-video.

Jørgen Pedersen (manager/coach)

Kampen finner sted under FEA, kan du fortelle litt mer om den noe ukjente organisasjonen for oss nordmenn?

Enkelt forklart er det promotionen KoK Fights (King of Kings, blitt sendt på Fight Club i Norge på Eurosport tidligere i mange år) som Simon skal fighte i morgen i. FEA er den moldovske organisasjonen som står bak men KoK har stevner i Lithauen, Latvia og Moldova, de kommer også til London til sommeren. Det er altså promotøren av KoK som jeg har kontakt med.


Hvorfor falt valget på FEA?


FEA, eller KoK er en av de eneste store promotionsene som Simon ikke har fightet i, jeg har jobbet mot å skaffe en fight her i nesten 2 år. Jeg driver management selskapet Touch Gloves, og når KoK til slutt kontaktet meg og spurte om Simon var ledig i 65 kg så var valget lett. De har mange shows i løpet av året, det er stor eksponering og de har fokus på entertainment value i tillegg til fights.

Hvordan har fremgangen til Simon vært de siste månedene før kamp?

Fremgangen har vært fenomenal! I mai i fjor opererte han venstre biceps etter full ruptur, legene sa at han ikke kunne trene ordentlig på minimum 12 mnd. Han har stått på og vist enorm treningsdisiplin, var i ringen igjen allerede i november 2017, 6 mnd etter operasjonen og vant på KO i 3.runde. Og nå kan jeg med hånden på hjertet si at jeg aldri har sett en bedre "The Fury"! Både fysisk og mentalt.

nak muay thaibokser og kickboksing fighter simon santana og trenere

Noen spesiell kampplan du kan uttale deg om?

Vi har hatt mye fokus på å unngå en kontringskamp, altså Simon kan ikke vente på muligheter, han må legge press fra første sekund. Han møter en hjemmefighter som i tillegg er mesteren, han er nødt til å dominere for å vinne! Press i tillegg til mye spark på armene til motstander og bruk av vinkler vil bli nøkkelen til seier i morgen.

Beskriv Simon, hvordan er han på trening, hvordan er han utenfor trening?

                                                                                                                                                                                            På trening er Simon mer fokusert enn noe annet jeg har sett combat corner fighter, pro K1 og thaiboksing fighter simon santanatidligere, han blir en "maskin" og legger til side alt annet, spesielt før kamper. Han er alltid behjelpelig og flink til å motivere de andre på gymmet også. Utenfor trening er han en veldig ydmyk person, han er tenkende, følsom og langt fra det beistet man ofte ser i ringen. Dette er nok grunnen til at han er så godt likt også.                                                                                                                        Hva vil du si er Simons aller største ferdighet ?                                                                                                Det finnes flere ting, hans store "motor" i ringen kombinert med tight boksing og en kjeve av stål gjør han til den spennende fighterne han er.

Hvordan vinner Simon kampen? 1 runde? 2 runde? KO?

Jeg tror han vinner på KO i 2.runde med en høyre overhand eller venstre hook. Mulig TKO på lowkicks i 3.runde også.

Hva er planen videre etter seier i Moldova ?

Kan ikke gi noen detaljer desverre, men vi har et par veldig spennende muligheter som jeg er i dialog om, blant annet Las Vegas og Japan, mer kan jeg ikke si .

Kampen streames på http://www.canal3.md/ro/live . Eventet starter kl 21.00 lokal tid, altså kl 20.00 norsk tid. 

 

 

 

 

← Older Post Newer Post →

Comment

  • Lykke til i dag Simon og Jørgen ✨🤩
    Jeg gleder meg som en unge til å se når 🥊👊fyrverkeriet ditt 👊👊🥊setter i gang!

    Jeg sitter klar når sendingen starter i kveld!🤩👊💪👍😎

    Janto on

Leave a comment

Artikler

RSS
European Games med Skogheim

European Games med Skogheim

Det er fredag kveld, klokken er 21:50 og Martin har akkurat kommet seg ut av bokseringen etter første kamp i det som kalles European Games....

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Norgesmester fighter i Thailand (igjen)

Oliver-Mathias Kongsgård Hansen er på plass i Thailand igjen.  Den unge norgesmesteren i thaiboksing fikk nylig tildelt OL stipend av Olympiatoppen. Etter gull og medaljer...