Klubbavtale

Combat Corner Norge

 

Er du klubbeier ? 

Da kan du søke om klubbavtale hos oss, dersom du ønsker å ha en egen butikk i gymmet der du kan tilby utstyr til medlemmene så kan vi hjelpe deg. Dette kan være en fin måte å tjene litt ekstra penger til klubben, samtidig sørger du for ett sunt og trygt treningsmiljø ved å tilby kvalitetsutstyr til alle medlemmene. 

Vi kan sette opp egne klubbpakker som er tilpasset deres behov, startpakker til de nye medlemmene eller elite utstyr til proffene. Når vi setter opp en avtale så kan dere handle direkte i nettbutikken med sikker betaling og 30 dagers forfall gjennom Klarna. Med egen klubbkonto hos oss får du rabatterte priser direkte inn i nettbutikken. 

Vi kan produsere alle våre produkter med egen klubblogo og spesiallaget design. Gjennom klubbavtalen så tilbyr vi også "kickbacks". Det vil si at klubber som handler for over en viss sum i løpet av ett kalenderår vil få gratis spesiallaget treningstøy til en verdi av 10k, 15k 20k osv . Da jobber vi sammen om design og produserer opp ett unikt treningsplagg til klubben deres.

Husk og legg vedd følgende informasjon i søknadsboksen "din beskjed" 

- Klubbnavn 

- Organisasjonsnummer

- Bestilingsansvarlig - Navn og telefonnummer 

- Antall aktive medlemer

- Liste over artikler som er av interesse ved første bestilling

      Første bestilling må være over Kr 6.000,-