Boksesensasjonen Jenny Simonsen

Boksesensasjonen Jenny Simonsen

Skrevet av Allan Wold den

Team Combat Corners nyeste medlem

Jenny Simonsen

 

Vi introduserer herved vår nyeste ambassadør, Jenny Simonsen fra Trondheim. Simonsen er bare 15 år gammel men har allerede 30 diplomkamper og 6 ordinærkamper innen boksing bak seg. 
Det er ikke ofte man ser en 15 år gammel bokser med ett så høyt teknisk nivå. Det er en ting å være rask og slå fort men Jenny utøver også utrolig bra teknikk, fotarbeid og forståelse for sporten. Vi la fort merke til henne da vi var innom bokseklubben. Jenny slår hardt og hun har bra "snert" i slagene, det er ordentlig eksplosive kombinasjoner som pumpes ut sammen med boksetreneren Frank Wahl. 
Frank Wahl har flere tiårs erfaring innenfor boksing og har selv blitt kåret til norgesmester. Han har hele 97 boksekamper bak seg og mange års instruktør-erfaring. Teknikken og talentet som vi ser hos Jenny er utviklet etter utallige timer med coaching fra boksetreneren. Lærer og elev jobber sammen hver eneste dag for å terpe teknikker, bygge kondisjon og ikke minst for å ha det gøy. Det å kunne mestre noe så bra som det Jenny gjør er også utrolig gøy.

Jenny trener på Trondheims nyeste kampsportsenter "The Norwegian Combat Academy". Hovedtrener og eier Thom Whillock er et kjent navn i kampsportmiljøet. Hans lidenskap for kampsport er noe for seg selv, Thom er en erfaren instruktør som har vært med på å bygge opp flere store navn innen norsk thaiboksing og MMA. Selv med hans lange erfaring slutter han aldri å utforske. Thom kommer stadig med ny informasjon, nye teknikker og følger tett med på sportens utvikling internasjonalt. 
Med både Thom Whillock og Frank Wahl bak seg lover det bra for Jenny. 
All Jenny does is work hard and smile widely, a pure athlete and already an accomplished martial artist. We are proud to have her on the teamThom Whillock
 
Taekwondo
Jenny har også erfaring som hjelpeinstruktør ved Orkdaal Taekwon-Do klubb, hun har svart belte i taekwondo, og 4 gull i Midt-norsk mesterskap fra 2015-2016. Med en slik bakgrunn er det uendelige muligheter for denne utøveren. Vi er kjempestolte over å kunne få med Jenny som ambassadør for Combat Corner Norge. Jenny Simonsen er etter vår mening et naturtalent som har alt som skal til for å nå utrolig langt.
Velkommen Champ.
Jenny Simonsen Karatespark
 
 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

Muligens den beste formen for trening.   Du lurer kanskje på hvorfor brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) har spredt seg over til alle verdens kanter. Hvorfor fortsetter...

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

En grundig gjennomgang av historien til muay thai boksehansker   Muay thai boksehansker har eksistert i århundrer, og de brukes fortsatt i kampsport i dag....