Hadi Srour vs Jamshid Nazari!

Hadi Srour vs Jamshid Nazari!

Skrevet av Andreas Leyobo den

Norske boksefans har noe å glede seg til den 21. september, når Hadi Srour og Jamshid Nazari møtes i en spennende boksekamp på hovedkortet i Oslo Spektrum. Begge er meritterte nasjonale mestre, og de vil dele rampelyset med stjernene Kevin Melhus og Emil Meek. Kampen mellom Srour og Nazari er ikke bare et møte mellom to teknisk dyktige boksere, men en kamp fylt med spenning og kontrovers.

 

Jamshid Nazari: En Høyt Respektert Motstander

 

Jamshid Nazari, som også har flere NM-titler bak seg, er kjent for sin aggressive stil og tekniske dyktighet. Han er en fighter som har opparbeidet seg et rykte for sitt harde arbeid og dedikasjon til sporten. I forkant av denne kampen har Nazari ikke holdt tilbake om Srour. Nazari har uttalt at han mener Srour har ødelagt sin egen integritet og stjålet medaljer fra hardtarbeidende utøvere som har holdt seg på rett side av reglene. For Nazari handler denne kampen ikke bare om seier, men om å stå opp for ren idrett.

 

"Hadi fortjener ikke å bokse på norsk jord, det eneste han fortjener er juling. Og det skal jeg gi han 21. september." - Jamshid Nazari 

Hadi Srour: Fra Dopingutestengelse til Comeback

 

Hadi Srour, en tidligere NM-mester med en imponerende amatørrekord, ble i 2019 utestengt fra all idrett i fire år etter en positiv dopingtest. Dette satte en stopper for karrieren, som til da hadde hatt et enormt potensial innen norsk boksing. Srour har imidlertid hele tiden opprettholdt sin uskyld, og hevdet at han aldri bevisst har tatt prestasjonsfremmende midler. 

 

Srour har uttalt at hans tid utenfor ringen har vært preget av både refleksjon og hard trening. Han er nå mer motivert enn noensinne til å vise at han fortsatt hører hjemme på toppnivå i norsk boksing. 

 

Hadi har per nå ikke ønsket å stille til intervju. 

 

En Rivalisering Fylt av Kontrovers

 

Kampen mellom Srour og Nazari har vært preget av verbale angrep og anklager, der Nazari har vært tydelig på at han ser på Srour som en "juksemaker", og at Hadi er et dårlig forbilde for boksing. Srour, på sin side, har understreket sin uskyld og ser denne kampen som en mulighet til å bevise at han er verdig sin plass i ringen. For norske boksefans vil dette oppgjøret være en stor begivenhet, hvor begge utøverne har noe å bevise – Srour som et comeback etter dopingkontroversen, og Nazari som en forsvarer av rettferdig konkurranse.

 

@combatcornernorge ‘’Han er ikke en verdig motstander’’🥶 #boksing #kampsport #underholdning #foryou #tiktoknorge #combatcorner @Jamshid Nazari @Elias Omberg🗝️ ♬ aura - zach
En Boksekveld for Historiebøkene

 

Med Kevin Melhus og Emil Meek også på hovedkortet, er det klart at den 21. september vil bli en uforglemmelig kveld for kampsportfans i Norge. Kampen mellom Hadi Srour og Jamshid Nazari gir ekstra spenning til kvelden, der fans kan forvente seg både teknisk boksing på høyt nivå og en følelsesladet rivalisering som vil gi gnister i ringen.

Spenningen bygges opp mot denne kampen, og det er ingen tvil om at begge boksere vil gjøre alt de kan for å stå igjen som seierherren – både for deres egen karriere og for deres respektive prinsipper.

Forbered deg på et fyrverkeri i Oslo Spektrum, hvor det sportslige står i sentrum, men med en dramatisk fortelling i bakgrunnen.

 

Her har du alt du trenger til boksing!

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
Kevin Melhus vs. Emil Meek: Norges Kampsportstjerner i Ringen

Kevin Melhus vs. Emil Meek: Norges Kampsportstjerner i Ringen

Helgen i Oslo Spektrum bød på et unikt sportsarrangement som satte det norske kampsportmiljøet på kartet. Bokseren Kevin Melhus og MMA-utøveren Emil Meek gikk inn...

Cecilie Bolander Klar for Oktagon MMA!

Cecilie Bolander Klar for Oktagon MMA!

Vår egen MMA-stjerne Cecilie Bolander skal møte den erfarne Lucie Pudilová i Tsjekkia, under en av Europas største MMA-promoteringer, Oktagon MMA. Kampen representerer et avgjørende...