Kevin Melhus combat corner boksehansker

KEVIN MELHUS FORSVARER BELTET!

Skrevet av Andreas Leyobo den

Kevin Melhus viste nok en gang hva han er god for da han forsvarte den interkontinentale WBO-tittelen og han beseiret den tyskeren Pascal Wolters på Sentrum Scene i Oslo lørdag 6. april. Kampen endte med en teknisk knockout i den sjette runden, dommeren stoppet kampen etter å ha vurdert at Wolters hadde fått nok. Kampen var satt opp til ti runder, men så lenge klarte ikke tyskeren å holde ut.

 

 

Melhus tok raskt kontroll i kampen, men det var først i fjerde runde han virkelig begynte å dominere. Wolters klarte ikke å matche nivået til 34-åringen fra Skien. Dermed beholdt Melhus til interkontinentale WBO-tittel, mot Pascal, som hadde en imponerende statistikk med 11 seiere, alle ved knockout, og ett tap bak seg. Melhus står nå fortsatt ubeseiret på alle sine 12 proffkamper!!

 

  

Melhus er kjent for å ha vunnet WBO-tittelen fra finske Samuli Karkkainen etter en poengseier i november i fjor. Kevin Melhus har uttrykt et ønske om å forsvere tittelen mot Karkkainen senere i år, hvilket viser hvor bestemt og selvsikker han er på egne ferdigheter. Det lover godt for fremtiden til Kevin!

 

Dette smaker ekstra godt for oss i Combat Corner da Kevin Melhus faktisk var vår første ambassadør da vi startet opp i 2015.

 

Trykk her for å se alle våre boksehansker!

 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

Muligens den beste formen for trening.   Du lurer kanskje på hvorfor brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) har spredt seg over til alle verdens kanter. Hvorfor fortsetter...

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

En grundig gjennomgang av historien til muay thai boksehansker   Muay thai boksehansker har eksistert i århundrer, og de brukes fortsatt i kampsport i dag....