Superfight ADCC Nordic Open

Superfight ADCC Nordic Open

Skrevet av Tore Bani Sereba den

BJJ NOGI Combat corner Norge Grappling jiu jitsu

Superfight ADCC Nordic Open 2018

 Som en del av vårt samarbeid med ADCC kan vi stolt annonsere den første offisielle superfighten på kortet. Disse to er begge svart belter i BJJ (Brasialiansk Jiu Jitsu) og er godt kjent i miljøet. Det er en stor ære for oss å ha disse 2 navnene på kortet til det som vil bli ett av Scandinavias største grappling stevner. 

Langaker er en utrolig spennende jiu jitsu utøver som har sitt svart belte direkte fra Jose Carlos av Kimura (Nova Uniao) han har blandt annet vunnet IBJJF Pans og  European Open championship, plus Copa Podio’s team challenge – “Vikings vs Cabras da Peste” (Scandinavia vs Nordøst Brasil).                    

Kit Dale fra Melbourne Australia er er BJJ Svart belte under tidligere verdensmester Yuri Simoes, Dale fikk sitt svart belte i 2013 etter bare 4 år. Han hadde ikke trent verken jiu jitsu eller grappling før dette og er dermed en av de raskeste i verden til å få svart belte i BJJ. 

Kit Dale har vunnet konkurranser i alle belteklasser inkluderende Abu Dhabi World Pro som ble avholdt i Abu Dhabi, The Brazilian Nationals som ble avholdt i Brazil og Australian Cup. I 2017 kom han til kvart finalen i "The Mundial World Championship i LA. Alt dette etter 2 år med kneskader, Kit Dale er nå tilbake og virker til å være i knallform . 

Andreas Langaker vs Kit Dale er knallbra matchup og vi gleder oss utrolig mye til denne kampen. 

Om du ikke selv konkurrer så anbefaler vi alle til komme og se dette eventet, her vil det være grappling underholding på ekstremt høyt nivå.

Come one, come all 🤙

Ossu

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

Muligens den beste formen for trening.   Du lurer kanskje på hvorfor brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) har spredt seg over til alle verdens kanter. Hvorfor fortsetter...

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

En grundig gjennomgang av historien til muay thai boksehansker   Muay thai boksehansker har eksistert i århundrer, og de brukes fortsatt i kampsport i dag....