Enkle Tips for Hjemmetrening

Enkle Tips for Hjemmetrening

Skrevet av Tore Sereba den

Om du virkelig brenner for trening, som meg selv og mer eller mindre alle andre innenfor kampsport miljøet, så er det tungt nå som alle treningsstudioer og kampsportklubber holder stengt. Mange av gymmene har i løpet av denne perioden gått over til å undervise timene via internett, noe som er fantastisk. Hvis klubben din tilbyr online trening så foreslår vi at du prøver å delta så ofte som mulig. Det er en flott måte å holde kontakt med klubben på og støtte ditt andre hjem på.
Hvis derimot klubben din ikke har online trening og du er på jakt etter å opprettholde kampsport treningen og styrketreningen. Da har vi forslag til noen økter du kan gjøre til tross for at du er innendørs eller ute å skal trene alene. Alle de følgende øvelsene kan gjøre uten noe som helst  «utstyr». Før du rekker å spørre; ja, jeg gjør denne treningen selv.
 
  1. Burpees: Jeg anbefaler å starte med 10 Burpees i minuttet i 10 minutter. Det finnes to måter å ta Burpees på som er akseptabelt. De må inneholde enten en jumping jack eller et froskehopp på slutten. Når du føler at du har dette under kontroll kan du gå over til «the Burpee Challenge» se hvor lang tid det tar deg å ta 100 Burpees. - Tips Søk Google for "How to Burpee correctly"
 
  1. Push Ups: Ja da, en god gammel push up. Her vil opplagt folk være på forskjellige nivåer, men målet er å gjøre et X antall reps, vente 1 minutt og gjøre det igjen til du ikke klarer mer, eller har gjort dine sett.
 
  1. Dips: Her kan du bruke alt fra sofa kanten til stoler. For å få mer utfordring kan du også ha bena på en stol mens du kjører øvelsen, dette vil gjøre øvelsen blir tyngre.
 
  1. Bicep Curls: For disse kan du bruke hvilken som helst vekt. Du kan for eksempel pakke en ryggsekk full av bøker eller flasker med vann for å få tilstrekkelig med vekt. Når du har funnet en vekt som passer for deg kan du fint kjøre vanlige Bicep Curls.
 
  1. Skyggeboksing: Hvis du driver med en kampsport hvor du slår og sparker, kan en fint få god trening og svette bra med å skygge bokse. Lag deg et lite område på 3x3m eller noe større slik at du også kan jobbe med fotarbeid (noe nesten alle trenger). Skyggeboksing vil også hjelpe deg med å se og rette småfeil en kanskje har i sin egen «striking».
 
  1. Løping: Lei av å være inne? Ta deg en løpetur, men prøv å hold deg unna store folkemengder. Du kan løpe intervaller, sprint, langturer eller bare ta deg en rolig joggetur. Det er fint for hode og kroppen å komme seg ut litt, og det kan være veldig terapeutisk å løpe seg en tur i skogen.
 
  1. Leg day: Pass på at du mikser inn utfallsteg, knebøy, «hindusquats» og tåhev. For tåhev kan det være lurt å stå på en dørkarm eller en gammel bok for å få mer ut av øvelsen. Du kan også bruke ryggsekken fra Bicep Curls og sette deg på ryggen om du ønsker litt ekstra vekt.
 
Håper denne korte men praktiske listen over noen øvelser som vil hjelpe deg med å bevare formen til klubben åpner igjen.
 

← Eldre innlegg

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
Utstyrsguide til MMA

Utstyrsguide til MMA

Utstyrsguide til MMA Flere velger å prøve ut MMA eller lignende kampsporter som Muay Thai (Thai Boksing), Kickboksing, Boksing eller BJJ, SW (submission wrestling) og...