Utstyrsguide til MMA

Utstyrsguide til MMA

Skrevet av Tore Bani Sereba den

Utstyrsguide til MMA

Flere velger å prøve ut MMA eller lignende kampsporter som Muay Thai (Thai Boksing), Kickboksing, Boksing eller BJJ, SW (submission wrestling) og Bryting. 

Skal man begynne på fotball, trenger man fotballsko. Starter du på kampsport, trenger du en hau med forskjellig utstyr. Men hva skal man egentlig velge? Combat Corner gir deg de beste tipsene på hvordan utstyr du burde velge!

Når du først tar det første skrittet og starter med kampsport , vet du egentlig ikke helt hva som er "bra" utstyr eller hva som er "dårlig" utstyr. Rundt 90% av de som starter med kampsport har ofte ingen eller veldig lite erfaring med kampsportutstyr. Derfor kan det være greit å spørre litt rundt og høre litt på hva andre mener om hvordan merker du burde ha. Har du en erfaren utøver på gymmet ditt kan du spørre han/henne, nemlig fordi H*n har ofte lang erfaring med forskjellige merker og vet hva som fungerer.

Kampsportutstyr er en investering og kan koste mye penger. Men man investerer i sikkerhet for seg selv og treningskompisen. Er ikke utstyret bygd opp på riktig måte, kan man få slitasjeskade i skummet på enden av hansken som man faktisk skal treffe en som skal hjelpe deg bli bedre i ansiktet med og påføre alvorlige skader. Hvis ikke Shinguarden sitter godt nok, kan den vri seg og sørge for at du treffer feil.

 

Combat Corner's utstyrsliste til en nybegynner:

Begrunnelse:

C2 Boksehansker - er et rimelig valg med fokus på beskyttelse, stil og holdbarhet.

C2 Shin pads - sørger for at du som nybegynner for nok beskyttelse med en god passform. Denne kan se litt rar ut før man tar den på, men den sitter som støpt på leggene.

Elite Spar Shin Pads - er et litt dyrer valg, men holder en helt annen standard når det kommer til alt man kan ønske seg i en shin pad. Mange gym-eiere liker at de som trener der bruker en tykk shin-pad noe som gjør Elite Spar Shin Pad et perfekt valg.

Elite Spar MMA Treningshansker - På et år i Norge har dette blitt en av de mest igjenkjente MMA hanskene som finnes i Norge. De brukes fra alt til profesjonelle utøvere og helt ned til hobbymosjonister. Laget i 100% ekte skinn, Wrap-fit+ lukkesystem og ekstra padding på tommelen vil disse passe deg perfekt!

Pro Wraps - Semi-elastiske hånd wraps som gir deg perfekt støtte til en rimelig penge.

Pro Stål Susp - En hybrid stål-susp som er den eneste av sitt slag på markedet. Den er laget i tynnere stål som gjør den lett, men som enda passer på "gutta" dine. Denne kan justeres bak for perfekt passform.

Tannbeskytter - Med et kok-og-bit konsept, sørger denne for at du er beskyttet når du har den på til en billig penge.

 

Pro pakke

Har du litt erfaring fra før av eller sikker på at du kommer til fortsette en stund er det vell vært å investere i litt dyrere utstyr. 

Pro pakken vår er skapt for akkurat dette, dette utstyret vil beskytte deg og dine treningspartnere i lang tid fremover, dette utstyret har det lille ekstra innenfor ergonomi, komfort og design. 

 

 

 

Nyere innlegg →

Kommentar

  • cialis for sale[/url]

    chieliRah den

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
Enkle Tips for Hjemmetrening

Enkle Tips for Hjemmetrening

Om du virkelig brenner for trening, som meg selv og mer eller mindre alle andre innenfor kampsport miljøet, så er det tungt nå som alle...