April Karlsen med ny K1 kamp

April Karlsen med ny K1 kamp

Skrevet av Tore Bani Sereba den

April Karlsen kickboksing kamp combat corner norge

Go Berserk Vol 5

Vår første kvinnelige ambassadør April Tavita Karlsen (21) fra Tønsberg skal gå K1 kamp idag på "Go Berserk Vol 5" i Ski sentrum. Stevnet braker løs kl18 i kveld og streames live på knockout.no 

Vi avtalte ett lite intervju med April på kamp dagen, litt for å introdusere en av våre nyeste ambassadører men også for å høre litt om hvordan forberedelsene til kamp har gått. 

Hvem er April Karlsen ? 

april karlsen Combat Corner norge thaiboksing og mma

Haha ehmm ja det var ett godt spørsmål. Jeg er vell litt sånn typisk hestejente tipper jeg. I tillegg så driver jeg med kampsport, jeg har ikke holdt på sånn veldig lenge. Jeg bor nå i Sandefjord og trener i Larvik. 

Hvor lenge har du drevet med kampsport og hva fikk deg til å begynne ? 

Jeg har holdt på nå i snart 2,5 år og det var veldig tilfeldig at jeg skulle begynne, jeg har alltid likt og prøve ut nye ting også så jeg en sånn film, hvor de viste litt av en MMA kamp eller noe, hehe så tenkte jeg bare "shit det der så kult ut, det har jeg lyst til å prøve" 

Så da bare søkte jeg opp jeg "MMA Vestfold" hehe også kom Valhall gym opp, mandagen etter var jeg å tok en prøvetime der. Og nå har jeg vært der siden :) 

Hva synes familien din om at du slåss i bur og ring i fritiden ? 

Nei altså... søstra mi begynte jo like etter meg. Mamma er veldig støttende, hun synes det er veldig tøft og fint at jeg har funnet noe som jeg liker å drive med. 

Har de noengang vært med å se deg konkurrere ?

Jada, søstera mi er jo stort sett altid der fordi vi trener jo sammen. Og mamma var jo med og så på min første Thai kamp, og da satt hun på første rad haha

Var hun bekymret for deg ?Næei hu pleier å være veldig rolig når det kommer til sånne ting, hu er litt mer den typen som heier litt for høyt hehe

Kan du fortelle oss litt om gymmet ditt? 

kickboksing og mma larvik kampsport

Ja, jeg trener jo på Larvik Kampsport som ligger i Mesterfjellet i Larvik, først så begynte jeg jo på Valhall gym men det har jo flytta ned i fjellet. Nå har vi jo grappling, brasiliansk jiu jitsu, kickboksing, thaiboksing, boksing, kickboksing for barn og omtrent alt nedi fjellet der da . Jeg trives veldig godt der og er kjempefornøyd med treningene og trenerne. 

Hvem trener du med ? 

Jeg trener jo med Quinten, Kim Thinghaugen, Kay Erikssen og mange fler. Tommy Rasmussen er grappling treneren min og Ken-erik Hansen er Thaiboksing treneren min. 

Hva skal du idag ? 

Idag så skal jeg gå min andre K1 kamp i Ski på Berserk.

april karlsen mma kickboksing combat corner norge

Hva vet du noe om motstanderen din ?

Ikke så mye, jeg vet at hun er svensk og at hun har gått noen kamper tidligere i lettkontakt kickboksing og i K1 men mer vet jeg faktisk ikke.. 

Har du gjort noe research på henne ?

Nei. Jeg sliter jo litt med nerver og sånt så jeg har følt at det er best å la treneren min gjøre research så slipper jeg og begynne og tenke for mye haha . Så jeg stoler på han . 

Hvordan har oppkjøringen vært ? 

Bra, jeg føler at jeg har lært mye fra den forrige kampen og jeg føler at treningen har vært litt mer målrettet mot K1 denne gangen, jeg har følt meg overraskende bra under oppkjøringa så jeg gleder meg veldig nå.

Hvordan skal du vinne ? 

Haha jeg skulle gjerne ha vunnet på knockout eller noe sånt men siden vi er her i Norge så er det vell bare å samle de poengene jeg kan og legge på det presse som jeg vet jeg har og gjøre henne ukomfortabel. 

Når får vi se deg i MMA igjen ?

April Karlsen MMA combat corner norge

Så fort som mulig håper jeg, akkurat nå så venter jeg bare på og klarsignal fra trenerne mine. De ville se meg gå hvertfall en K1 kamp til sånn at de ser hvordan jeg reagerer i ring mot en ny motstander, og det er jo helt "fair" . Jeg er jo en av de ferskeste som konkurrerer på mitt parti. Men snart håper jeg :) 

Er det noen du vil takke? 

Ja, jeg vil jo selvfølgelig takke Tommy, og Ken-erik masse som trener meg og hjelper meg . Og Quinten har jo også vært en stor del av treninga. Og resten av gjengen på Larvik Kampsport da som hjelper med trening og sparringspartnere og alt sånt som gjør at jeg er klar for idag. Og sist men ikke minst en stor takk til min sponsor Combat Corner Norge som ordner meg det utstyret jeg trenger til treningene mine, jeg kjempe fornøyd med både klær og utstyr. Jeg anbefaler alle å sjekke ut combatcorner.no 

combat corner norge larvik kampsport

 

 

 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar

Artikler

RSS
10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

10 GRUNNER TIL Å TRENE BRASILIANSK JIU-JITSU

Muligens den beste formen for trening.   Du lurer kanskje på hvorfor brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) har spredt seg over til alle verdens kanter. Hvorfor fortsetter...

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

HMIT – HANDMADE IN THAILAND!

En grundig gjennomgang av historien til muay thai boksehansker   Muay thai boksehansker har eksistert i århundrer, og de brukes fortsatt i kampsport i dag....